Recept :)

2012-09-24 ♡ 16:56:24 || Design by: Matilda Sörensson
Här kommer receptet på maten jag lagade i helgen. Senapskyckling med bacon och gräslök. 4 port. 4 kycklingfiléer, ca 550g 2 msk smör 1 tsk salt 2 krm peppar 2 dl hönsbuljong 2msk vetemjöl 2 dl matlagningsgrädde 2 tsk soja 1 msk osötad senap, typ dijon 1 pkt bacon, 125g 2msk hackad gräslök. 1. Stek kycklingfliéerna i smör. Salta och peppra, Häll över buljongen och koka upp. 2. Blanda mjöl och grädde och vispa ner redningen i skyn, tillsätt soja och senap. Sjud ca 3 minuter eller tills kycklingen är genomstekt. 3. Tärna och knaperstek baconet i en stekpanna. Strö bacon och gräslök över kycklingen. 4. Servera med klyftpotatis o broccoli. Såsen blev helt underbart god, jag valde lite sallad istället för broccoli. Funkar nog bra att ha ris istället för klyftpotatis också om man föredrar det. Jag är ingen måltidsfotograf så bilden kanske inte blev den mest aptitliga, den är godare än vad det ser ut :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din Mail:

Din blogg:

Dina ord:

Trackback