Digitalkamera

2007-12-22 ♡ 12:25:33 || Design by: Matilda Sörensson

Jag och Stefan bytte julklappar igår. Vet att det är på tok för tidigt men vi kunde inte låta bli. Jag fick en digitalkamera! Blev verkligen överlycklig kan jag säga. =) Nu ska jag snart iväg och jobba. Blir min första dag då jag jobbar själv. Min introduktion är slut. Jag hoppas verkligen att det går bra. Ska jobba imorgon förmiddag också. Imorgon kväll ska vi hem till mormor. Släkten brukar alltid träffas dan före julafton och fira lite, så då blit det fika lite och ge småbarnen julklappar. På julafton åker jag (och sebbis så klart) hem till mamma och stefan åker till dalarna över jul. Har fortfarande svårt att förstå att det är julafton på måndag!!! För övrigt har jag mest jobbat den här månaden. Är en omställning lär jag säga, kan vara drygt periodvis men samtidigt så skönt att göra något. Hoppas att jag får jobba lite nästa måndag också. Nu lär jag göra mig iordning, min kära mamma å hennes karl kommer och hämtar mig för dom skulle in till gävle så jag åker med dom till jobbet =) så nice att slippa behöva ta bussen. =)

GOD JUL!!!!!! =)  


Sebbe är hemma!

2007-12-06 ♡ 09:48:03 || Design by: Matilda Sörensson

I tisdags tog jag hem min underbara lilla sebbe (världens sötaste katt). =) han har varit hemma hos mamma ett bra tag nu.
Jag brukar vanligtvis tycka väldigt bra om pensionärer, men just nu finns det ett par som inte ligger så högt upp på tycka om listan hos mig. Jag tror att dom flesta människorna förstår att man inte tar in en katt som har halsband och är id-märkt. Iaf inte om han ser ut att må bra. Då borde man ju kunna lista ut att det finns en ägare till katten. Men det värsta är när man tillslut får reda på allt, går över och förklarar att det är min katt, han har ett hem, ta inte in honom nå mer och dom förtsätter ta in honom. När man ifrågasätter varför dom inte förstår att dom inte får ta in honom får man till svar "ja men han är ju så söt".  *suck*
Var lite upprörd då lär jag säga. Tog då hem honom till mamma, men nu är han alltså tillbaka. Vi får se hur det går det här gånen då.

Stefan flyttade hit i söndags så nu är jag sambo också. Känns faktiskt jätte bra än så länge. Tycker lite synd om honom bara för att han känner ju inte så många här men det ordnar sig nog.
Idag är jag ledig. Klev upp 8.20 idag (=sovmorgon) , så skönt. Brukar ju vanligtvis kliva upp 4.45 när jag jobbar dag och det är lite som tortyr lär jag säga, men men, det är bara till att acceptera det. Nu håller jag på städar lite, sen ska jag ner på stan en sväng och försöka inhandla lite julklappar, efter det har jag tvättstuga. Funderar också på om jag ska baka lite. Får se om jag orkar. =)