Strejkvakt

2008-05-22 ♡ 22:12:30 || Design by: Matilda Sörensson
Idag har jag stått strejkvakt, kan vara lite halv segt när det nästan är storm ute. Men vad gör man inte för högre lön? Ska stå strejkvakt imorgon bitti också, då ska jag vara smart och ha varma kläder på mig. 
Tog en tur till valbo idag också. Min lille-syster skulle kolla på kläder till skolavslutningen, tog ju några timmar men hon lyckades hitta väldigt snygga kläder tillslut. Hittade en massa snygga kläder själv också, men pga min taskiga ekonomi just nu fick jag nöja mig med ett armband och lite nya troser. 

Igår var det vårruset, var ju första året jag var med. Var rädd att jag inte skulle ta mig runt men det gjorde jag faktiskt, och jag t.o.m joggade lite periodvis. Är ganska så nöjd med min insats lär jag säga ;) har dock världens träningsvärk i benen idag, inte så roligt. 

Ska kika lite på tv nu, sen ska jag försöka lägga mig i skaplig tid idag, ska ju som sagt upp och strejkvakta imorgon,

vuxenpoäng?

2008-05-20 ♡ 16:48:53 || Design by: Matilda Sörensson
Idag har jag varit på cellprovstagning för första gången i mitt liv. Gick ganska så smärtfritt lär jag säga. Känns som jag är ännu närmare "vuxenlivet" nu. Var tredje år fram tills man är 60år. Kostnad 100kr, är en ganska billig försäkring lär jag säga. När jag kom hem blev det lunch, en titt på tv med en sovstund som följd. Kan verkligen inte ligga på soffan och titta på tv. Somnar varenda gång....*suck*  skönt var det iaf,  vaknade när stefan kom hem från jobbet.
Imorgon är det vårruset. Blir faktiskt första gången för mig, (ännu ett vuxenpoänng?). Får se om jag orkar runt, min kondition är inte det bästa just nu. Springa runt kan jag ju glömma. Alla fester, cigg på helgerna och frånvaro av träning har satt sina spår, så jag blir lycklig om jag orkar gå den där biten. Nu ska jag ta en tur med snabledraken sedan ska jag fortsätta med middagen.