Föräldragrupp

2013-02-11 ♡ 17:03:30 || Design by: Matilda Sörensson
Idag har vi varit iväg till bvc på föräldragrupp. Vi pratade lite om mat och smakportioner och så fick William träffa de andra bebisarna. :-) Tror han tycker det är lite intressant att se andra bebisar iaf :-)

Nu ligger han och ammar och sen ska vi leka :-) han har fått en hoppgunga som han gillar. Han är ju lite liten än så det blir bara någon minut åt gången än så länge men det är så roligt att se honom i den :-)

lill plutten....

2013-02-09 ♡ 14:27:30 || Design by: Matilda Sörensson
när ska detta helvete sluta? tycker så synd om min lilla grabb. Detta jäkla bubblande i magen, magknipen och hejdlösa otröstliga skrikande. Ibland känns det som att det aldrig kommer att gå över.

Blir såå arg när jag inte kan ta bort hans smärta. Men det är bara till att acceptera situationen och trösta mig med att han inte kommer ihåg det sen. För min del tröstar jag mig själv med att tänka vilket fantastiskt jobb jag gör med min lilla grabb <3

Bestämt mig för att inte klaga för det finns alltid dom som har det värre, men man är ju bara människa.

nu har han iaf lyckats sova över en timme i min famn och det tackar vi för. När han vaknar blir det till att gå till pappa sin så mamma kan klä på sig.





en dag i taget <3

tillbaka i sthlm

2013-02-08 ♡ 17:21:06 || Design by: Matilda Sörensson
nu är vi tillbaka i sthlm igen, sitter och väntar på att Andreas ska komma hem från jobbet. Det har varit full fart på William sen vi kom hem, sån otroligt aktiv liten bebis som ska ha stimulans hela tiden annars får han humör :-P








Vi har haft en jätte bra vecka hemma i Sandviken. Bra men intensiv och tyvärr hann vi inte träffa alla som jag hade tänkt men så kan det vara. Vill ju inte hålla på och stressa runt heller. Var med lite blandade känslor vi åkte hem till sthlm igen men nu är vi iaf tillbaka i storstaden. Fick skjuts av Mimmi hem, så skönt :-)