tröttast...

2013-03-29 ♡ 09:03:14 || Design by: Matilda Sörensson
är man när man har en täppt bebis som vaknar varannan timme natten lång. Ja så kan de vara. Igår var vi iaf och lämnade nycklarna till vår gamla lägenhet och skrev på alla papper så nu är det klart. :-)

efter det gick vi till bibblan och var med på babysång. Andreas var med också eftersom han är ledig. William var mest intresserad av de andra barnen ;-)

glad påsk!! :-)

lägenhet

2013-03-27 ♡ 21:58:41 || Design by: Matilda Sörensson
imorgon ska vi iväg och skriva alla kontrakt och lämna nycklarna till vår gamla lägenhet. Ska bli så skönt när det är gjort och man kan släppa allt det där.

vi börjar komma i ordning ganska bra här hemma nu. Andreas har semester den här veckan (vi har besök av hans mamma) så bra för nu har vi hunnit fixa med lampor, sladdar och tavlor :-) Vi brukar inte hinna så mycket på vardagarna när han kommer hem vid 18-tiden och helgerna går så fort så det här känns riktigt lyxigt.

Annars idag så var jag och William iväg på öppna förskolan på babysång. Han är verkligen en stor personlighet min grabb, haha. Ligga still på en filt och sjunga imse vimse spindel är INGET för honom. Bli upphissad i luften och flyga däremot, det är grejjer det. Nu på kvällen stack jag iväg till solna centrum och strosade runt i affärerna lite, så skönt med lite egentid :-)

Trevlig helg

2013-03-24 ♡ 14:14:50 || Design by: Matilda Sörensson
Haft mina vänner här under helgen och blivit så bortskämd med skjuts till olika affärer, hjälp med en massa pyssel här hemma, roat William och en massa andra saker. Igår kväll gjorde vi tacos o drack ett glas vin och Sandra bjöd på massage, lyx :-)

Fick en påskblomma i inflyttningspresent och William fick en Frejamössa :-) så fin tanke och så fina mössor.








Idag kommer Andreas och hans mamma från Östersund. Får se vad hon tycker om vår nya bostad. :-)

går sakta...

2013-03-22 ♡ 13:17:20 || Design by: Matilda Sörensson
för mig och William idag. Jag har inte fått på mig kläderna än, William hade fått det men har spytt så de måste bytas igen. Just nu ligger han och ammar, han har börjat med att han ska ha bröstet när han är trött. Gav med mig nu men ska skärpa till mig, blir ju svårare sen när han ska sluta amma. Idag fick han lite gröt (några teskedar) till lunch. Han skulle absolut ha min mat och blev ledsen när han inte fick det så det blev lite mjölkfri gröt till honom.

Idag har min grabb vänt sig själv 4ggr. Han gjorde det igår morse också men fuskade med sitt babygym. Idag plockade jag bort babygymmet och lillkillen vände sig ändå. Min lilla bebis börjar bli stor. :-)

ikväll får vi besök av mina vänner från sandviken, ska bli så kul att träffa dom. Ska försöka hålla mig vaken bara, William sov faktiskt helt ok inatt men jag var vaken större delen av natten. Så svårt att somna och sen somna om efter amningen. Har så där några nätter i månaden, förstår inte varför, är bara att gilla läget. William sov lite längre än vad han gjort senaste veckan iaf så idag klev vi upp sju :-P de var ju toktidigt förr.


en bild på min lilla grötätande pojk och en till bild som jag inte får bort, haha








besök av la familia....

2013-03-21 ♡ 21:34:36 || Design by: Matilda Sörensson
har haft besök av min familj från Sandviken. Blev full fart här hemma hela dagen, var kul att ha dom här. :-) och så himla roligt att få träffa Tindra. Hon växer så snabbt.

Andreas har åkt till Östersund över helgen. Han ska på begravning och kommer tillbaka på söndag. Längtar efter honom mer än vad jag trodde jag skulle göra samtidigt som det är lite skönt att vara lite själv här hemma. Är ju lustigt det där, jag och William är ju själv hela dagarna men det är ändå annorlunda att vara själv en kväll. Nu hoppas jag bara på att det blir en bra natt inatt :-)

flexibel...

2013-03-20 ♡ 13:37:35 || Design by: Matilda Sörensson
måste man vara när man har en bebis. Svårt att planera saker när vi inte har några rutiner. Får anpassa dagen efter William. Hoppas på att hans mage ska bli bättre så vi kan införa lite rutiner, han är ju 5 månader nu och jag tror att han skulle må bra av det.

Nu till hans mage, är knappt så jag törs säga det (kanske bara är slumpen) MEN jag tror att min mjölkfria diet hjälper lite. Har kört en vecka nu och han har sen 4 dar tillbaka fått bättre fart på magen och har inte kräkts lika mycket. Vaknar dock fortfarande upp och gråter och har mycket gaser men jag är laddad för att fortsätta min kostomläggning då jag sett en liten förbättring :-) skulle vara himmelriket om det här hjälpte. Blev dock lite fundersam. Jag dricker proviva eller bifido blåbär varje morgon nu. Är mjölkfritt o bra för magen, men så såg jag på en allergisida att man skulle undvika bifilus och dofilus (bakterier som är bra för magen) om man är allergisk mot mjölkprotein. Fattar inte varför, någon som vet? och innehåller Proviva och bifido blåbär detta? är en djungel det här.

ikväll får vi våra möbler från ikea :-) nice!

snö snö snö

2013-03-19 ♡ 13:23:09 || Design by: Matilda Sörensson
är inte vad jag har längtat efter. Kommer dock uppskatta våren ännu mer när den kommer.

Trotsade vädret igår och gick ut på promenad. Jag har bytt till sittdelen i vagnen så vi skulle ut och testa den. William somnade ganska snabbt och sov bra i den så den funkar trots att det snöar.

Efter promenaden fick vi besök av Fia som är en gammal vän till mig. Var jätte länge sen vi sågs sist (var när jag berättade för henne att jag var gravid) så det var super roligt att träffa henne :-) Hon fyller år idag så grattis Fia på födelsedagen!

William provsitter sittdelen





helgen

2013-03-18 ♡ 11:18:38 || Design by: Matilda Sörensson
i lördags blev min prins 5 månader! Tiden går så fort. Vi var iväg på babysim för första gången och lill prinsen blev inte alls glad. Omklädningstrummet och duscharna var riktigt otäckt och det var inte roligt att ligga på rygg i vattnet. Att ligga på mage var ok. Får se hur det går nästa gång ;-)
Efter simmet fick vi besök. Blev fika och lite snack.


i går hyrde vi bil och tog en tur till rusta och ikea. Andreas kompis följde också med. Insåg att jag verkligen har saknat rusta, haha, älskar billiga affärer med mycket saker ;-) första gången jag var på rusta i sthlm och jag kände mig hemma :-P

Nu har William sin förmiddagslur, när han vaknat ska vi göra oss klar och försöka dona lite här hemma och ta en promenad :-)


sovpaus...

2013-03-13 ♡ 12:56:13 || Design by: Matilda Sörensson
Nu ligger min lilla prins och sover i min famn. Går inte att lägga ner honom för han vaknar så han sover alltid middag i min famn. Nackdelen är att jag blir väldigt låst och kan inte göra så mycket, fördelen är att jag kan lata mig, glo på tv och surfa runt och bara njuta av att ha den lilla så nära.

såg ett program för någon dag sedan där de intervjuade en kille med asbergers. Han hade svårt för begrepp som "vi hörs sen"...för som han sa när är det? folk hade sagt så och sen inte hört av sig på fler år. Han ville veta när, sa nån att vi hörs i februari då var det ok. Men hörde man då av sig i mars så åkte man på världens utskällning. Blev iaf lite varm i hjärtat när jag såg honom. Gillar på nått vis folk som inte är som alla andra. Sen behöver inte det betyda asbergers eller någon annan diagnos men folk som är lite egna eller som vågar köra på sin linje. Folk som inte är slav under samhällsnormen och som vågar vara sig själv fullt ut.


En bild på min lilla gobit från igår när jag lagade mat. Han kan inte riktigt gå i den än men leksakerna är ju väldigt intressanta.







sol....

2013-03-12 ♡ 13:18:45 || Design by: Matilda Sörensson
Sol idag med, helt underbart. Just nu ligger min lilla prins i min famn och sover, när han vaknat och vi har ätit blir det en promenad.

Igår var jag och William en sväng till gamla lägenheten och hämtade knivar och bestick som vi glömt. Vad stor lägenheten såg ut när den var tom! Camilla mötte upp oss där och vi tog en promenad hem till oss och fikade (hon hade köpt med sig nå hallon-kakor, såå goda) och umgicks.

På kvällen när Andreas kom hem bestämde vi oss för att lyxa till det och köpa mat. (Jag har bestämt mig för att köra mjölkfritt nu ett tag för att se om Williams mage blir bättre. Har ju gjort det tidigare men har hört från flera att det var för kort tid så vi testar igen) Blev iaf thai och kina mat. Maten hade kallnat så jag tog upp William och la honom på hans amningskudde i mitt knä, höll maten (som låg kvar i kartongen) med ena handen bort ifrån honom och började äta. Efter en stund kommer världens spark och all mat flyger ner på golvet och det var verkligen all mat....märks att killen börjar bli större...

Nu börjar det lilla livet vakna

Helgen är över

2013-03-11 ♡ 10:50:57 || Design by: Matilda Sörensson
Vardag igen, helgen har bestått av fixande och donande här hemma. Vi har hunnit en hel del men har lite pyssel kvar. Badrummet är väl det ända rummet som jag kan klassa som färdigt ;-) Vi har beställt köksbord, säng och gardinstänger. Är tio dar tills grejjerna kommer så vi behöver inte stressa.





trött, tröttare, tröttast :-P

2013-03-09 ♡ 14:05:19 || Design by: Matilda Sörensson
nu har vi flyttat in i nya lägenheten. Är så trött så jag knappt vet vad jag heter. Klockan ett inatt var sängen färdigmonterad och William redo för att sova. Både jag och min kära sambo var helt slut i kroppen och så trött. Blev tre uppvaknaden inatt för amning och tröst av William och uppstigning kl sju när William tyckte att vi sovit klart. Klev upp till ett kaos och kaos råder det fortfarande trots att vi har grejjat sen i morse. Blir nog bra tillslut. :-) Trivs iaf i nya lägenheten, känns faktiskt lite som hemma redan nu :-) Nu ska vi vila i skift, Andreas börjar sin vila i en timme sen är det min tur, längtar redan :-)

tillbaka på banan...

2013-03-06 ♡ 13:41:43 || Design by: Matilda Sörensson
Hade tänkt ge upp bloggandet men så insåg jag att jag faktiskt saknade min blogg. Kan vara skönt att skriva av sig lite när lill-killen sover. På fredag flyttar vi :-) bor i ett kaos just nu, men efter ombyggnad av lägenheten och sedan en bebis så börjar t.o.m jag bli härdad. Vi har beslutat att anlita både flytt och städhjälp. Tog emot för mig att göra det men som situationen ser ut just nu så blir det enklast så. Ser fram emot den här flytten, känns som att jag avslutar ett kapitel och öppnar upp ett nytt. spännande :-)