Söndag

2008-06-15 ♡ 20:29:11 || Design by: Matilda Sörensson

Redan söndag, gud va fort helgen har gått!. I fredags var jag ledig. Tog en sväng in till gävle för att hämta ut biobiljetter, tyvärr så hade bion inte öpnnat än (och jag orkade inte vänta i 4 timmar) så jag fick åka hem utan biljetter. Det ordnade sig iaf för carro åkte in på kvällen och hämtade dom, så nu har vi biljetter till sex and the city filmen!!! =) . Resten av fredagen tillbringade jag mestadels på soffan och i sängen, hade en j*kla huvudvärk som vägrade släppa. Igår så packade vi lite grejer, var in till valbo och köpte Sverigetröjor och kollade på Spanien-Sverige matchen. Hur matchen gick vet nog dom flesta. =/
Idag så tvättade vi, sedan åkte vi iväg med mammas man och fiskade. 3 timmar och inte en enda fisk, men det var ganska trevligt ändå. Kan dock avråda folk från att köpa fiskespön på ÖB. Jag vet att det inte är nå kvalitetssaker dom har, men spöna borde hålla lite mer än till andra kastet. Det var Stefans spö som pajjade, 200kr i onödan. Som tur är har han riktiga fiskegrejer i Hedemora. 
Imorgon börjar en ny jobbvecka. Ska jobba midsommarhelgen också, hoppas att det blir lugnt då. 
Nu blir det film =) 


Äntligen ledig!

2008-06-12 ♡ 22:22:20 || Design by: Matilda Sörensson

Nu är jag ledig fredag, lördag, söndag! Känns riktigt lyxigt faktiskt. Har varit en hel del att göra på jobbet dom senaste dagarna så det ska bli helt underbart med ledig helg nu. Förra torsdagen var det klinikfest. Hade väldigt roligt lär jag säga, blev mycket roligare än vad jag trodde att det skulle bli. Vi käkade god mat, drack vin, sjöng sånger och så blev jag uppbjuden av en av våra överläkare (inte bara en, utan två gånger) så jag fick dansa lite också. En väldigt trevlig kväll lär jag säga. Synd att Louise och Linda inte var med bara.
Min kära sambo har åkt på kurs idag, han kommer hem imorgon. Hade tänkt att städa och packa lite  idag när jag kom hem från jobbet (är ju inte så lång tid kvar tills vi flyttar nu) men jag la mig på soffan och slocknade så klart ganska snabbt. Skönt med en tupplur iaf. Får försöka packa och städa lite imorgon ist.
Igår slutade min lillesyster 9:an. Var dit och fikade på förmiddagen innan jag åkte till jobbet. Är nog första gången jag åker hem och fikar hos någon kl: 9.30 på morgonen, men det gick ju bra det också. Vi käkade jordgubbstårta, var sååååå gott! Jag är verkligen en gottegris! =)

Nä nu blir det film som gäller....


Klinikfest!

2008-06-05 ♡ 16:30:24 || Design by: Matilda Sörensson
Ikväll är det klinikfest, ska verkligen försöka hålla mig i skinnet nu så att det inte blir som förra jobbfesten ;). För alla som inte vet så var jag verkligen dräng full då. Inte så lyckat från min sida. Men,men sånt som händer. Hoppas jag får roligt ikväll iaf. Kommer dock sakna Linda och Louise. Är verkligen jätte tråkigt att dom inte är med ikväll!
En annan sak som är lite halvtrist är att  jag ska jobba hela helgen. *suckar stort* Gud vad jag längtar till semestern nu!!!! Nu lär jag börja göra mig iordning.

Måndag

2008-06-02 ♡ 11:10:44 || Design by: Matilda Sörensson
Ja då var den här helgen över då. Helgen har jag och stefan tillbringat i mammas hus. Dom har varit ute med husvagnen över helgen. I fredags tog vi det lungt, grillade och tittade på film. I lördags på dan var vi och hälsade på mamma och janne i husvangen. Vi käkade lite, fiskade och satt och mös på bryggan. Var helt underbart. På eftermiddagen hälsade vi på min syster anna en sväng. På kvällen tog vi oss en tur ner på krogen med min kompis Lotta. Var hennes sista kväll här hemma i sandviken innan flytten till Bollnäs. Är lite halvtrist att hon har flyttat, tur att det inte är så långt till Bollnäs. Igår steg jag upp tidigt och åkte till Tierp med min syster Mimmi, hon skulle ta nå modellkort. Under tiden hon plåtades så kom jag snabbt fram till att jag aldrig skulle kunna bli modell. Skulle aldrig orka stå och plåta i flera timmar. Efter plåtningen så kikade vi lite på bilderna. Dom är inte färdig än utan de ska ju självklart redigeras. Han visade lite hur man gjorde, var lite små roligt att få se. Fick det återigen bekräftat hur fejk modellbilder är. Man kan ändra  på i stort sätt allt, och det är ju det dom gör för att få den perfekta bilden.
Nu lär jag käka lite för sen ska jag pysa iväg till bussen och jobbet. Jobbar 6 dagar den här veckan, suck....