fredag!!!!

2007-11-16 ♡ 16:19:20 || Design by: Matilda Sörensson
Idag är det fredag, det är klart den bästa dagen på hela veckan! =) Jag började min fredag med att ta sovmorgon, (vilket jag iof gör varje dag, då jag inte har något jobb att gå till (!)) sedan gick jag upp och beundrade min garderobsdörr. Den är klart snyggare men långt ifrån snyggt. När jag stog där och kika såg jag spackelbitar ramla ner på golvet. Suck tänkte jag. Inte bara för att det ramlade spackel utan mest för att jag då insåg att jag chansen är minimal att få till det där snyggt. Har tidigare fått rådet att köpa ny dörr, överväger faktiskt att göra det nu, men jag ska försöka lite till först, jag kan ju kanske fixa det =) Efter dörrinspektionen drog jag fram snabeldraken och körde ett varv i lägenheten, så nu är det riktigt fredagsfint här hemma.
Efter det blev det gymmet (insåg att röka sedan gå och träna är ingen ingen bra kombination, var en pers att vara där lär jag säga) och komsum för inhandling av lite grejjer. Jag ska nämligen laga mat till min pojkvän ikväll, sen blir det mys framför tv:n. 
Just nu sitter jag och väntar på att min kära Lotta ska höra av sig så att vi kan pallra oss ut på stan och ta en fika. 

 

kvinnor kan...

2007-11-15 ♡ 19:47:30 || Design by: Matilda Sörensson

 Jag är ju fortfarande inne på min linje om att jag ska försöka fixa så mycket som möjligt själv, eller snarare lära mig så jag kan fixa saker själv. Det började när jag fick stopp i avloppet i badrummet för ett år sedan (i min förra lägenhet). När jag upptäckte att allt vatten i badkaret rann ut på golvet (å då snackar vi mycket vatten) fick jag nog. Marie fixar själv tänkte jag. Åkte då iväg hem till mor och lånade ett rensband. Satte på mig diskhandskar och var ner i avloppet och grävde runt med handen för att få bort lite smått och gott sedan körde jag ner rensbandet. Resultatet blev dock inte så lyckat. Slutade med att jag fick ta dit en rörmokare, eller 3 snarare men  de lyckades fixa det tillslut iaf. Aja, tänkte jag, jag försökte iaf och var stolt över mig själv. Förra veckan förvånade jag min svärmor när jag talade om för henne att jag skulle hjälpa min pojkvän att sätta på vinterdäck på bilen. Har dock aldrig gjort det förut och med tanke på våran säkerhet så fick han byta däcken, men JAG stod med och assisterade. Trots att det var svin kallt, snöade och jag att jag fick skitiga kläder på kuppen. Men vad gör man inte när man vill lära sig så mycket som möjligt så att man kan klara sig själv sen? Idag bestämde jag mig för att fixa min garderobsdörr. Är ett stort hål rakt igenom och jag vet inte ens om det går att fixa till snyggt, men det är värt ett försök. Så idag har jag spacklat och slipat. Kan dock inte göra så mycket mer  just nu för det ett lager spackel som måste torka, får väll fortsätta med det imorgon.
Nu ska jag gå och göra mig något att äta sedan blir det slappa framför tv:n hela kvällen.


Blogg....

2007-11-13 ♡ 00:33:10 || Design by: Matilda Sörensson

Ja, då har även jag ramlat ner i bloggträsket. Måste ha någonting nytt att göra på dagarna innan jag dör av uttråking, är så otroligt trött på att vara arbetslös nu.  Jag hoppas verkligen att jag får ett jobb snart. Idag är det 3 veckor kvar till min kära pojkvän flyttar hit. Vi har redan gjort om lite i lägenheten och flyttat hit det mesta av hans saker. Blir ju en liten omställning, från att ha distansförhållande till att bli sambo, men det ska nog bli bra. 
Nu ska jag kika lite på tv, sen blir det läsa och sova som gäller.