hos syster

2012-08-29 ♡ 16:41:49 || Design by: Matilda Sörensson
Är hemma hos lillesyster i sandviken nu, kom hit igår. Jag blev så trött på att lägenheten inte är klar så då tänkte jag passa på att åka hit :) Igår blev det till att titta på hollywoodfruarna och käka fruktsallad. Var riktigt mysigt <3 Kändes lite som när vi var yngre. :) Det är en liten nackdel när man blir äldre, man blir vuxen och bygger upp sitt liv. Livet börjar innehålla andra saker och syskon stunderna blir färre, så det gäller att ta vara på de stunderna man har.

Idag har jag varit ner på stan och träffat mina underbara vänner och klippt mig lite. Mitt hår vår tydligen riktigt slitet och brännt enl frisören så det var på tiden att jag toppade det. Jag är helt övertygad om att det är den blonda färgen som ligger bakom allt.
Funderar på att bli rödhårig igen. Vet inte om blond (eller pissgult) är jag riktigt. Aja får se hur jag gör. :P

Var jätte mysigt att träffa mina vänner också, för vissa av dem händer det en massa (bra) saker i deras liv just nu och jag är så glad för deras skull. Flytt, nytt jobb, utbildning mm. Känns super kul och det ska bli så spännande att se hur allt ser ut om ett år :)

Nu blir det snart en repa till ikea med mamma och mina systrar. :)

Första natten i lägenheten

2012-08-26 ♡ 18:43:31 || Design by: Matilda Sörensson
Lägenheten är långt ifrån klar och mitt humör är inte det bästa just nu. Vill bara att det ska bli klart så jag kan få flytta hem!
Igår så bestämde vi oss för att sova där iaf, min madrass som jag sovit på är trasig och jag har sovit sämre och sämre de senaste dygnen. Så igår stack vi dit och städade så gott det gick i sovrummet och badrummet. Var helt underbart att få sova i sin säng måste jag säga. :) idag har vi tvättat och städat lite mer. Nu ska vi packa ihop våra saker som vi har här hos Andreas kompis sedan åker vi hem och sover i lägenheten inatt igen.

Boende

2012-08-22 ♡ 14:51:00 || Design by: Matilda Sörensson
Har inte alls gjort mycket idag. Blivit en massa tv-tittande och surfande. Vi har ju äntligen internet här hemma hos Mats igen, blev ett litet missöde när vi lyckades koppla upp för många enheter (datorer, mobiltelefoner) på hans trådlösa nätvärk. Slutade med att internet slutade funka, efter några dagarsl strul och väntan har vi äntligen internet igen :)

Nu har vi snart bott här i två veckor. Har någon stark förhoppning om att vi kommer att kunna flytta hem eller iaf börja sova hemma igen på fredag. Har funkat bra att bo här, men tyvärr har vår madrass som vi sover på gått sönder så sömnen är ju inte den bästa just nu MEN vi har internet iaf :)

Lite bilder på lägenheten, de första bilderna är när vi kom tillbaka från semestern för snart 3 v sedan och de andra är bilder sen i måndags.

Föräldrarutbildning.

2012-08-21 ♡ 21:00:23 || Design by: Matilda Sörensson
Idag har jag och Andreas varit på föräldrarutbildning tillsammans med en massa andra par. (Jag var yngst som jag hade förväntat mig :p) Utbildningen var 3 timmar, vi gick igenom amning och det lilla barnet. Vi fick skriva upp en massa frågor som vi gick igenom, det blev även en film där de tog upp mycket om amning. Fick intrycket av att det är svårare att få amningen att fungera än vad jag trodde, verkar vara en hel del som kan strula. MEN jag tänker inte oroa mig för det nu utan hoppas på att det kommer att fungera, blir det krångel så tar jag det då. Vi ska träffas igenom om ca 2 veckor och då kommer vi att gå igenom förlossning och relation. Var till läkarn igår och blev sjukskriven till på fredag då jag går hem på havandeskapspenning. Känns lite märkligt att jag inte ska jobba på ett tag nu men jag ska verkligen försöka njuta av den här tiden. :) Och just nu känns det verkligen härligt att ha möjlighet att lägga sig och vila när man behöver. :)

graviditetens baksida

2012-08-16 ♡ 22:22:19 || Design by: Matilda Sörensson
Är hemma från jobbet den här veckan pga bäckensmärta. Klarar av att gå tio min sen sätter smärtan in, ju mer jag går desto mer ont får jag. Jobbade i måndags men var gråtfärdig när jag kom hem, ska till doktorn på måndag, får se vad hon säger. När jag ändå är igång med mitt klagande så kan jag säga att labiliteten jag kände i början av graviditeten har kommit tillbaka. Drömmer konstiga drömmar, gråter för ingenting och känner mig liten och ynklig. Läste någonstans att det kunde komma tillbaka den sista tiden, får försöka se det positiva i saker och inte bli för ynklig sista tiden. :-) ja annars den här veckan så har jag tillbringat den mesta av tiden i soffan tittandes på tv. Vi bor fortfarande hemma hos Andreas kompis Mats. Igår var vi iväg på bio, såg total recall. Blev faktiskt positivt överraskad, den var bättre än jag trodde. Nu blir det lite te och tv innan det är dags att lägga sig. :-) :-) :-)

trött

2012-08-12 ♡ 17:23:04 || Design by: Matilda Sörensson
Imorgon är det jobb igen. Har två veckor framför mig nu innan jag får gå hem på graviditetsledighet. Är tungt att röra sig och jag får ont i rygg och bäcken om jag går för mycket så det ska bli skönt att få vara hemma och vila. Semestern har varit långt ifrån vilosam. Vi kom hem från östersund i söndags natt, har sovit borta hos olika nära och kära i två veckor. På natten när vi kom hem såg det ut som kaos i lägenheten, eftersom det var mitt i natten hade vi inte så mycket val än att sova där. Efter det blev det hotell i tre nätter av varierande standard och nu de senaste dagarna har vi sovit hos andreas kompis mats. Jätte gulligt av mats att låta oss sova här men jag börjar bli galet less nu. Efter tre veckor längtar jag verkligen hem till min säng, sover på en obekväm madrass på köksgolvet och jag känner mig så trött. Ska bli helt underbart när renoveringen är klar :-) längtar som bara den :-)