ledig

2008-01-15 ♡ 21:43:29 || Design by: Matilda Sörensson
Idag har jag varit ledig, gud så skönt det har varit! =) börjad med en tur till gymmet på förmiddagen. Ska ju försöka ta tag i träningen igen,  går så segt just nu men jag hoppas att det känns lite lättare snart. Stefan har också köpt gymkort så nu kan vi ju träna tillsammans ibland och det är ju bra, för just nu behöver jag hjälp med motivationen känner jag.  Efter gymmet blev det lite städning här hemma, en tur med snabeldraken och byte av gardiner, rensade även ur garderoben lite. På kvällskvisten kom min kära lillesyster hit, vi tog en tur till bibblan för tillbakalämning av bok (för sent som vanligt), var in på affären och handlade lite, upptäckte att dom hade godis för 3.90hg så då var det ju kört, kunde inte motstå. Efter inhandligen var jag förbi storesyster och lämnade tillbaka filmer jag hade lånat, och sedan blev det en tur till mamma. Gud var fort dagarna går när man är ledig! aja, jag ska inte klaga, känns ändå skönt att ha ett jobb. Jag har fått vick fram till Maj, så nu ska jag få gå på schema. Känns helt underbart, är verkligen jätte drygt när dom bara ringer ut en och man inte har nån aning om hur man kommer att få jobba eller om man får jobba. Just nu känns det lite som att man bor på jobbet. Men det är väll så det är när man går heltid. Nu lär jag åka iväg och hämta min kära pojkvän på jobbet.      

Nytt år!

2008-01-02 ♡ 02:09:11 || Design by: Matilda Sörensson

Klev upp vid kl 15.00 på nyårsafton, hade jobbat natt och kände mig inte alls nå pigg, var nämligen tokförkyld och hade ont i halsen. Tillbringade hela dagen på soffan, på kvällen kom mamma och hennes man och hämtade oss (efter att hon hade slutat jobba) och vi åkte hem till dom och käkade tacos och firade in det ny året. Firade jag kan verkligen säga att jag gjorde, kände mig mycket piggare efter att jag hade fått i mig lite alkohol, kl 05.00 (!!!) tog jag och stefan taxi hem. Tiden gick så otroligt fort. Vi spelade spel och satt och pratade, mimmi och hennes kompis var också med. Trevligt var det iaf, är förvånad att mamma och hennes man orkade vara uppe så länge. Dom kliver vanligtvis upp den tiden men,men. Tiden går fort när man har roligt.
Fick självklart sota för det idag. Var länge sen jag var så här bakis. Lyckades få i mig mat och behålla maten när kl var 21.00. är vidrigt att bli så bakis. Nu blir det en vit månad iaf, den saken är klar.
 
Julafton tillbringades hemma hos mamma. Var väldigt mysigt och trevligt, fick en massa fina julklappar och självklart en massa god mat. Längtar redan till nästa år. 
På juldagen kom Carro och Emma hit. Vi käkade tacos, partade lite och begav oss ner på stan. Hade riktigt roligt lär jag säga, trodde dock att det skulle vara mer folk ute på krogen än vad det var, men jag hade väldigt trevligt iaf. Efter krogen blev det en tur till viking där vi käkade pizza. 

2008. Är första gången jag verkligen är glad över att det är ett nytt år. 2007 var ett tufft år lär jag säga, så nu ser jag fram emot ett nytt år med nya tag och nya möjligheter :)

För övrigt så funderar jag just nu på vad tjejen som är programledare för nattliv går på? Någon som vet?