besök

2013-01-18 ♡ 12:05:13 || Design by: Matilda Sörensson
Har syster på besök här nu, hon kom i onsdagskväll. Så roligt att ha henne här. Igår så var vi iväg till bvc. William skulle få sin första vaccination men vi fick flytta fram det nån vecka pga att han varit sjuk och fortfarande är lite förkyld. Där hade han tur :-P Han hade gått upp 300g i vikt vilket var bra ( han brukar gå upp mellan 400-600g) såg andra barn på bvc och insåg hur stor min "lilla" grabb är. Bvc sköterskan sa att det kunde vara ett tecken på att han börjar bli bättre i magen. Bebisar som har ont i magen hetsäter och eftersom han inte gått upp lika mkt i vikt så kan det vara för att det har lugnat ner sig lite :-)


köpte en badstol till grodis igår :-) verkade som att han tyckte att det var helt ok att sitta i stolen








Såld lägenhet

2013-01-15 ♡ 14:49:52 || Design by: Matilda Sörensson
Har hänt en del sen jag skrev sist. Haft besök av min vän Sandra, var jätte roligt att ha henne här :) Tog promenader, var iväg till solna köpcentrum, var ut och tog en glas vin mm :)
 
Vi har även fått lägenheten såld. Blev nästan 100.000 under vad vi hade som acceptpris, lite synd så klart men jag är sjukt lättad över att vi har fått den såld. Var jätte mycket folk på visningen (över 25 par) men det var bara två som la bud varav ett par som drog sig ur. Bostandsmarknaden går trögt nu. Känns som sagt jäkligt skönt att den är såld. Den 8/3 får vi flytta in i nya lägenheten :) 
 
Nu ligger William och sover middag, fick kämpa i en timme för att få honom att somna. Har sovit i en halv timme och kommer nog vakna snart. Hade ju så klart planer på en promenad idag med men det snöar och har gjort hela dagen. Får se om vi beger oss ut eller om det helt enkelt få bli en inne dag idag.

visning

2013-01-09 ♡ 11:19:17 || Design by: Matilda Sörensson
Nu är visningarna av lägenheten klar. Så kom igen nu gott folk, fram med buden ;-) och inge mer skambud tack :-P


igår när sista visningen var gick vi hem till micke o malin. Käkade tacos, fikade och umgicks lite. Malin hade bakat de godaste biskvierna jag någonsin ätit. Sååå goda :-)

William ligger o sover lite nu, jag ska göra mig klar sen får vi besök av Camilla. Blir nog en promenad :-)

lördag

2013-01-05 ♡ 22:04:36 || Design by: Matilda Sörensson
idag har jag städat i 3 timmar, vi ska ha visning av lägenheten imorgon. Andreas och William gick iväg till Andreas kompis Mats i några timmar. Efter städningen gick jag till affärn, köpte lite godis och en tidning och hade lite egen tid en stund innan de kom hem igen. Skönt med egentid :-)

Var till bvc igår, William väger 6,6 kg och är 63 cm lång, en stor kille.

Får passa på att säga ett stort grattis till min vän Linda som har blivit mamma till en liten Ronja :-)

nytt år! :-)

2013-01-01 ♡ 05:44:45 || Design by: Matilda Sörensson
nu var det nytt år igen! tiden går så fort. Tyvärr tror jag att jag får börja det nya året med att bli sjuk :-\

tillbringade gårdagskvällen på alb akuten. blev lite otäckt igår kväll så vi åkte in mitt i matlagningen. Grodans infektion har gått ner i luftrören. Fick inhalera adrenalin två gånger och ta blodprover, crp och syra-bas. Proverna såg bra ut så doktorn var ganska säker på att det rörde sig om RS infektion. Han ser fortfarande "fräsh" ut så han behövde inte läggas in, vi var hemma två minuter i tolv. Åt nyårsmiddagen halv ett. :-P

Får se hur det utvecklar sig nu då, vi skulle åka in om han får feber eller blir sämre igen. Börjar tycka att det här känns riktigt jäkla jobbigt, toppen skulle ju ha varit för en vecka sen och så blir han värre. Går ju inte att behandla när det är ett virus. Känner mig trött, orolig, ensam, ont i nacke/axlar och bävar som fan för att bli sjuk själv nu. Hoppas att min groda blir frisk snart <3 och att det nya året blir bra :-)

Grodan var nyårsfin igår, fick massa beröm av personalen för sin stilighet ;-)





En glad liten groda :-)