Äntligen hemma

2012-05-18 ♡ 22:13:36 || Design by: Matilda Sörensson
Har jobbat kväll och nu är jag äntligen hemma, ska inte klaga för det har varit en helt ok kväll på jobbet faktiskt, men skönt att vara hemma ändå. Hoppas att resten av helgen fortsätter på samma sätt :) Orkar inte med en massa stess nå mer känner jag. Har inte hunnit gjort så himla mycket idag, städade en sväng på förmiddagen innan jag stack till jobbet. Imorgon fyller mamma år, känns lite tråkigt att inte kunna vara där och gratta henne men jag åker ju till sandviken nästa helg så jag får träffa henne då. På torsdag ska vi på ultraljud, längtar verkligen super mycket :) ska bli sååå spännande. Syns som sagt att jag har en liten mage nu men jag har inte kännt något än. Längtar efter det också :) Nu blir det snart att göra sig i ordning och krypa ner i sängen. Blir jobb imorgon bitti.

Norges nationaldag! :)

2012-05-17 ♡ 19:42:47 || Design by: Matilda Sörensson
Idag är det 17 maj vilket innebär Norges nationaldag. Jag har ju lite norsk eftersom större delen av pappas släkt, närmare bestämt hela pappas släkt bor i Norge trots det har jag aldrig firat norges nationaldag. Idag blev det ett litet firande med Andreas, (som såg mottligt road ut :P) Camilla och hennes kompis Ida. Camilla är norska och ville ha någon att fira med. Vi tillsammans med galet många andra gick från kungsträgården till skansen. Camilla hade sagt att det skulle gå tåg till skansen kl 11 så jag stod ju självklart och tittade efter ett tåg, (eller spårvagn, trodde hon använde fel ord bara) ringde henne och sa att jag trodde att vi hade missat tåget för att vi var lite sen och klockan var över elva. Hon sa att det aldrig brukade gå i tid, tillslut när jag såg alla människor med norska flaggan började jag förtstå vad hon menade, ja vi fick ett gott skratt iaf. :) På skansen var det så klart nationalsång och tal som gällde. Norge började fira sin nationaldag 1814 då kungen skrev under grundlagen. Efter firandet blev det en eftermiddagslur på soffan, var så galet trött. Jag hoppas att denna trötthet går över snart, börjar misstänka en graviditetströtthet blandat med vårtrötthet. Får se när sommartröttheten slår in då :P I helgen blir det jobb för min del, hoppas verkligen att det blir en ok helg på jobbet. Har varit ett otroligt tempo och väldigt rörigt där sista veckorna. Känns inte bra för min vårtrötthet. Såg en väldigt intressant intervju med en ung kille som undersökte/forskade på vad lycka är. Började självklart tänka på detta eftersom jag är en liten funderare. Googlade på lycka och hittade ett bra citat "Den som inte griper lyckan när han har den, han har heller ingen rätt till att beklaga sig när den vänder honom ryggen"

Måndag....(och gravid)

2012-05-07 ♡ 21:10:24 || Design by: Matilda Sörensson
Då har man påbörjat en ny arbetsvecka igen då. Var sä trött i morse, men nu är snart måndagen avklarad :P I helgen hade jag besök av mina underbara tjejjer, var riktigt trevligt att ha dom här. Blev en sväng till norra brunn, middag, godis, shopping och en massa prat. Saknar dom redan. För övrigt kan jag berätta att jag är gravid. Skulle ha varit i vecka 17 men är "bara" i v 15. Fick flytta tillbaka 2 v efter första ultraljudet. Vid det "riktiga" ultraljudet så bestäms förlossningdatum, det var sagt den 17/10 får se om det ändras eller om det blir det datumet. Ska verkligen bli spännande :) Jag har gått upp över 5kg, lagt på mig både här och där men nu börjar det synas på magen också :) Annars mår jag rätt så bra nu förutom att jag fortfarande kan vara så ofantligt trött ibland. Imorgon ska jag iväg till barnmorskan och prata lite. Igår så var vi iväg till IKEA och kollade lite på kök. Vi funderar starkt på att göra om vår två till en trea. Planen är att sätta igång med det så snabbt som möjligt så vi får se hur det går. :) Nu blir det tv-tittande sen blir det till att krypa ner i sängen...