Slutet av januari..

2012-01-30 ♡ 20:46:18 || Design by: Matilda Sörensson
Ja då har det snart gått en månad på det nya året, under det har jag hunnit med en hel del.
Fortsatte att sjunka ner i min livskris. Flytten eller snarare omställningen som kom med flytten blev större än vad jag hade väntat. Stora frågor för en liten människa, vad vill jag? är jag på rätt väg? ska livet vara så här? Är jag den personen jag vill vara? Som sagt, stora frågor för en person som inte kan svara på det just nu. Men jag har ju hela livet framför så jag ska nog ha tid till att komma underfull med detta, under tiden får jag nog bara bita ihop och låta hjulet snurra. :)

Var iväg till berlin en sväng i helgen, något som uppskattades extremt mycket :) Har tänkt på det länge och nu blev det äntligen av.
Fanns så mycket intressant att titta på och jag är verkligen jätte nöjd. Ska lägga upp lite bilder och berätta lite mer om resan sen :)

Nu blir det mys framför tvn sen blir det till att försöka sova lite. Jobb imorgon.


Nytt år :)

2012-01-01 ♡ 22:15:14 || Design by: Matilda Sörensson

Då var det ett nytt år då, 2012, jag tog samma nyårslöfte som jag har haft de senaste två åren, att göra året så bra som möjligt :) Tidigare år har det varit att träna mer, sluta äta godis osv, helt bortkastat då jag aldrig har lyckats hålla dessa löften. När jag summerar mitt år 2011 så tycker jag faktiskt att jag har gjort det året så bra för mig själv som jag bara kunde så jag fortsätter på det spåret. 

I fredags kom två av mina bästa kompisar hit, på kvällen var vi ut och käkade pizza sedan gick vi till tiki room och drack nån drink. Kvällen avslutades med godis och en massa prat. 
Nyårsafton startades med en ganska lyxig frukost, vi gick runt i myskläder halva dagen innan vi gick till affärn och handlade de sista inför kvällen. På kvällen kom en kompis till Andreas hit, vi käkade 3 rätters middag och pratade och lyssnade på musik. På tolvslaget gick vi så klart ut och kollade på fyrverkerierna, och sedan blev det mera fest, var några andra kompis som kom hit också. En helt ok nyårsafton, tyvärr en mindre ok start på 2012 då jag mådde ganska dåligt när jag vaknade och har gjort större delen av dagen, har varit en riktig slapp dag idag för min del. 

En trevlig helg och det var helt underbart att få träffa mina vänner. Imorgon är jag ledig och det känns riktigt skönt :) För övrigt kan jag avslöja att jag nu har bloggpremiär på min nya lilla dator, det är inte den bästa men den duger gott och väl åt mig + att den är silverfärgad och riktigt snygg :)